Om det blir för mycket av det goda

Kanske älskar du god mat och vill kunna njuta av det. Men det kanske ofta blir för mycket av det goda. Då behöver du lära dig leva ett hälsosammare liv.

Man ska absolut kunna njuta av livet och kunna äta lite onyttiga saker då och då. Men man måste lära sig att göra det med måtta.

Att må bättre

Alla vill känna sig starka, snygga och pigga. Och ha tillräckligt med ork att göra det man vill. Men många människor känner sig trötta och vet inte hur de ska ta tag i sin situation. Man är omotiverad och känner sig som om man inte duger. Men det finns hjälp att få och det kommer få dig att må bättre – både på insidan och utsidan

Hälsocoach

Kanske har du svårt att hantera hur du äter. Blir det för stora portioner eller kanske har du inte tid att äta nyttigt. Slänger du i dig en macka på stående fot på lunchen eller har du svårt att låta bli godiset på kvällen? Då kanske du behöver hjälp av en hälsocoach. Passa då på och skaffa experthjälp. Någon som hjälper dig att leva hälsosammare, äta nyttigare och komma igång med träningen.

admin