0

Ordna ett kalas med ballonger och glass

Att servera glass på kalas är en självklarhet tycker vi. Det finns så många olika sätt du kan servera glass på. Till exempel i strutar eller som glasscocktails med frukter och bär. Eller varför inte glass med maränger och chokladsås toppat med exempelvis kokos. Variationerna är oändliga.

Något som gör kalaset ännu roligare är ballonger vare sig du är barn eller vuxen. Allt blir faktiskt bättre med ballonger.

Välj rätt ballonger

Förr i tiden fanns i princip endast en sorts ballonger tillverkade i gummi. Även om du kunde välja olika färger och storlekar så fanns inte mycket annan variation än så. Nu är det dock en helt annan sak med ballonger i alla möjliga färger, former och designs.

Om du ska ha Halloween-kalas till exempel så kan du köpa ballonger formade som pumpor, spöken eller kanske fladdermöss. Till jul kan du använda ballonger med jultomtar, änglar och mycket mer. Du kan nu fira varje högtid med passande ballonger.

Hitta de bästa ballongerna

Det finns specialaffärer som handlar endast med ballonger men de finns inte i alla städer. Då vänder vi oss till nätet eftersom roliga ballonger även kan beställas online. Du slipper springa i affärer och du kan dessutom få dem levererade direkt hem. Låt glasskalaset börja!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *