Pimpa din glassportion

Förr i tiden skulle glass vara tre kulor i en skål och så var det klart med det. Bland smakerna fanns det jordgubb, vanilj och choklad och den som önskade sig något mer utöver det, önskade förgäves.

Idag innebär glass allt vad fantasin kan erbjuda. Vi har kommit lång väg från vanilj-jordgubb-chokladtrion och hyllorna bågnar av alla möjliga slags idéer. Piffa upp din glassportion med något oväntat, till exempel marshmallows, krossat godis eller varför inte färska bär? Överraska din sambo eller dina arbetskamrater genom att bjuda på en glassportion som de sent kommer att glömma.

Glass är hälsosamt

Hemlagad glass trendar stort idag och du behöver ingen glassmaskin för att lyckas. Glassportionerna behöver inte heller vara fullproppade med socker, även den hälsomedvetna kan få något passande på bordet. Nyttig glass kan till exempel vara mangoglass med kokos- och limeströssel. Du kan också fixa en snabb banan- och jordnötsglass som varken innehåller ägg eller grädde.

Ta en titt på utbudet av spännande toppings för din glassportion genom att klicka här och lära dig mer. Förutom att rawfood är trendigt idag, är det också hälsosamt och bidrar till en balanserad kost, som du kommer att må bra av i längden.

admin